9

So I must get this out of my chest. ;-) Why do so many people have a broken image symbol as avatar image ?

Do they provide broken image link ? Or is it askubuntu ? Can this be fixed ?

Isn't this has to do with the default avatar because I see this for new members a lot.

| |
  • 3
    Could you give an example? It sounds like something that's specific to you, I don't have this problem. – terdon Dec 19 '16 at 12:19
  • Not broken here, either, I think this is something on your end. Try nuking your browser cache. If there is filtering on your network, then that could also interfere. – Thomas Ward Dec 19 '16 at 12:28
  • askubuntu.com/q/590742/350004 silb avatar shows that. – solsTiCe Dec 19 '16 at 12:44
  • it works in firefox not chromium – solsTiCe Dec 19 '16 at 12:50
  • 2
    Are you sure you don't have any extensions installed that would block these? That is usually the case when an avatar won't load for me. There are at least 3 avatar systems too, local SE hosted, gravatar, and facebook. It might not be immediately obvious which is being blocked. – Seth Dec 19 '16 at 17:44
  • @Seth: yes you are right it is some xtension; I tried in a guest session and no problem. sorry. hsould I close the issue ? – solsTiCe Dec 19 '16 at 19:43
  • 1
    @solsTiCe No you should post this as an answer – Bruni Dec 19 '16 at 20:56
5

I don't know what's giving you the broken link image, I use NoScript and Disconnect in Firefox and silb's avatar won't display here either. I selected inspect this element from the context menu and found that his avatar is hosted on Facebook. Enabling Facebook in Disconnect made the avatar show up.

| |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .