2

Trying to upload a picture in an answer to this question, I cannot upload images

enter image description here

but I can add links to images.

The answer looks fine (although not yet finished) - here is a screenshot of how I see it:

enter image description here

but when posting I get an error like this:

enter image description here

What could be the cause of this?

closed as off-topic by muru, user47206, αғsнιη, Seth Dec 30 '14 at 20:38

  • This question does not appear to be about Ask Ubuntu or the software that powers the Stack Exchange network within the scope defined in the help center.
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • 2
    I'm receiving the same error, just with submitting a comment at the moment. Perhaps there's a general issue? – Tobias Dec 12 '14 at 14:32
  • 1
    I think your connection is broken or disconnected. Check the Internet connection and Try again. – αғsнιη Dec 12 '14 at 19:15
  • @KasiyA - it was the connection to that page, whatever the reason, not my internet connection as such, but it was a temporary problem. – user47206 Dec 12 '14 at 20:08
  • 2
    This question appears to be off-topic because it is about a temporary glitch for AU (U&L seemed unaffected) which went away on its own. – muru Dec 15 '14 at 21:19
  • This question appears to be off-topic because it is about a temporary glitch for AU (U&L seemed unaffected) which went away on its own – user47206 Dec 16 '14 at 9:49
  • @muru - please comment if you want it deleted – user47206 Dec 16 '14 at 9:50