0

When I hover the mouse over "post your question", that box disappears. I am using Seamonkey 2.53.6 with Ubuntu Mate 18.04.

It does not occur when using newest Firefox.

Is that normal behavior? enter image description here

9
  • Can you give us a screenshot of which 'post your question' item you're referring to? And what box you're referring to? – Thomas Ward Feb 17 at 2:16
  • @Thomas Ward Screenshot attached to post. – fixit7 Feb 17 at 3:12
  • Include additional details as well. Browser you're using, version of that browser, OS you're using that browser in, etc. so that when others dig or try and replicate they will be able to get an idea of if this is just you or a larger UI problem. I can't replicate it (with my mostly unprivileged sock I use for testing UI issues and such). – Thomas Ward Feb 17 at 3:14
  • I'm curious: how do you manage to include so much whitespace in all your screenshots? It isn't default for the usual screenshot utilities, so you have to go out of your way to do it. It's quite unfathomable why too. – muru Feb 18 at 4:39
  • I used the default screenshot utility with Ubuntu Mate. And I used Gimp to reduce the file size. @muru – fixit7 Feb 18 at 13:23
  • I found this. groups.google.com/g/mozilla.support.seamonkey/c/Ts0u83j6g-E See post by Dirk Fieldhouse. – fixit7 Feb 18 at 13:44
  • 1
    Surely GIMP could reduce the size without adding the padding? – muru Feb 18 at 15:30
  • What exactly do you mean by padding? The picture I posted is only a very small section of the screenshot. @muru – fixit7 Feb 22 at 22:01
  • See all the white space in i.stack.imgur.com/PkDnx.png? – muru Feb 23 at 10:42

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .